Modni radar: Mia Kovačić

Ako se pita Miju Kovačić, i najjednostavniji izbor poput obične majice i traperica može izgledati glamurozno, no kad prigoda zahtijeva nešto svečanije, prekrasna voditeljica u trenu bajkerske čizme zamijeni staklenim cipelicama.
Vidi originalni članak

Mia Kovačić jedna je od dama koju ne možete ne primijetiti. Ako je vidite na televiziji, uveselit će vas svojim zaraznim osmijehom, a, ako je sretnete na nekom društvenom događanju, osim osmijeha, primijetit ćete i njezin zanimljiv stil. A on varira - u njezinoj se garderobi mogu pronaći damske haljine, rokerski komadi, muške oversized košulje, mnogo crnog, ali i neke najšarenije boje.

Hrabra je u svom odijevanju i shvatila je njegovu bit - s modom nikad ne treba ozbiljno, već se treba igrati jer će tako rezultat uvijek biti poseban. Lijepa voditeljica i dizajnerica interijera građena je tako da joj svaki kroj pristaje kao saliven, no ipak je najčešće viđamo u hlačama. Kad je riječ o casual događanjima, najradije bira traperice ili kožne hlače zanimljivih oblika koje kasnije upotpuni različitim detaljima.

Međutim, kad prigoda zahtijeva dress code¸ ne ustručava se uskočiti u najženstveniju haljinu te pokazati Ipak, nekako joj najbolje pristaju mladenački komadi poput kožne jakne, bikerskih čizama, majica s printom, cvjetnih motiva i kariranih košulja. Iako je riječ o jednostavnim odjevnim predmetima koji se nalaze u većini ženskih ormara, Mia ima tu sposobnost iskombinirati ih da izgledaju odlično i, sasvim sigurno, neobično!

Osim modnih kombinacija, ono što nas osvaja je i njezina beauty rutina. Uvijek izgleda vrlo njegovano, no kao da je u to uložila minimalno truda jer je prirodan look na prvome mjestu. Ruž u boji, najčešće crvenoj, njezin je najbolji dekorativni saveznik, a ostalo su tek osnove i već provjerena formula - malo pudera, maskare i rumenila te je spremna za izlazak! Mia predstavlja najbolji primjer djevojke koja njeguje svima dostupan stil, a istovremeno može krasiti naslovnice najvećih svjetskih časopisa!

Damski stil lijepoj voditeljici odlično pristaje. Građena je na način da može odjenuti štogod poželi pa joj ova dugačka haljina cvjetnog uzorka stoji kao salivena. I u situacijama koje zahtijevaju dress code je svoja pa je ruku ukrasila neobičnim modnim dodatkom, a dozu boje dodala crvenom torbicom i ružem u istom tonu, koji je ujedno bio jedina šminka na njezinom licu.

Urbani, rockerski stil područje u kojem se Mia najbolje snalazi. Još je jednom pokazala kako su all black kombinacije bezvremenske te kako se s njima ne može pogriješiti, bez obzira na prigodu. Kožna jakna, kardigan, bikerske čizme, šešir... sve je na svom mjestu te Mia bez problema može dnevni styling transformirati u večernji!

Crveno i crno kombinacija je boja koju Mia nerijetko nosi. Nije ni čudo kad joj stoje odlično i izgledaju sve, samo ne obično. Spoj izrazito damske suknje i visokih kožnih čizme koje su statement komad same po sebi ne bi svatko znao nositi, no Mia je uspjela te sve začinila crnim remenom oko struka.

Mia najbolje nosi mladenački stil - lagana haljina s tankim naramenicama, majica s printom, čarape do koljena i zanimljive oxfordice. Vrlo dobro zna što je u trendu, a na njoj se vidi kako istovremeno uživa u igri modom, ali i u onome što nosi.

Ipak, u svojoj igri s modom, Mia katkad zna pretjerati, odnosno previše se prepustiti pa izostane pozitivan rezultat. U ovom slučaju Mia se odlučila za urbani casual stil te slojeve majice i košulje spojila s vunenom kapom, neobičnim čizmama i elegatnom torbom što je izgledalo vrlo nespretno i nedorečeno.

Prilikom prvom pogleda na Mijinu garderobu, može se uočiti da voli neobičan i upečatljiv dizajn. Takva je i ova odjevna kombinacija, međutim pogreška je u tome što je naglasak na - svemu. Majica s natpisom, cullotes hlače, neobična jakna s detaljima, efektna frizura... Bolji bi efekt postigla da je naglasak stavila samo na jedan ili dva odjevna predmeta. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".