Modni radar: Marijana Batinić

Stilizirana kosa, crveni ruž, promocija hrvatskog dizajna - sve je to ujedinila lijepa voditeljica!
Vidi originalni članak

Kad bismo morali raditi listu najljepše odjevenih Hrvatica, Marijana Batinić svakako bi bila na toj listi. Lijepa voditeljica osvaja svojom simpatičnošću i prirodnošću, a već smo navikli gledati je u kombinacijama koje zaslužuju čistu stilsku peticu. Iako se ostvarila kao majka, supruga i uspješna poslovna žena, uvijek pronađe vremena za male ženske rituale te izgleda besprijekorno

Njezin stil opisali bismo s dvije riječi: elegancija i ženstvenost. Međutim, nije riječ o pojmovima u standardnom smislu, već od njih uvijek napravi neki stilski odmak dodajući odjevnim kombinacijama neki neočekivan detalj čime postiže pozitivnu zavist pripadnica ljepšeg spola. 

U njezinom ormaru najviše mjesta zauzimaju suknje i haljine, nerijetko se pojavljuje u hlačama i kombinezonima, a za iznimno svečane prilike bira glamurozne haljine koje ističu njezine odlično oblikovane noge ili vitak struk.  

Govoreći o materijalima, moramo primijetiti da je voditeljica velika ljubiteljica kožnih i čipkastih komada pa hlače i suknje takvog materijala najčešće kombinira s jednostavnim majicama u monokromatskim bojama. Ipak, modno znanje pokazuje spajajući različite uzorke i boje, a veliki plus svakako je što podržava rad domaćih dizajnera pa je jako često viđamo upravo u hrvatskim kreacijama

Ono što nam se posebno sviđa je Marijanina kolekcija cipela. Uvijek je riječ o jednostavnim, no vrlo efektnim i upečatljivim modelima, a čini nam se da najviše ima sandala s visokom potpeticom koje su nosive u različitim prigodama, bilo da je riječ o glamuroznim haljinama ili casual​ trapericama.

Osim jednostavnošću u odijevanju, Marijana osvaja i svojom beauty rutinom kojom uvijek postiže besprijekornost u svojem izgledu. Redovita njega lica, različiti beauty tretmani i pomno odabrani saloni za njegu kose tajna su njezina odličnog izgleda, a najčešće je možemo vidjeti s odlično stiliziranom kosom i neizostavnim crvenim ružem.  

Ne ustručava se eksperimentirati niti s bojama kose niti s različitim stilovima, a svaka joj od tih transformacija jako dobro stoji, a mnoge dame žele frizuru baš poput njezine!  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".