Modni radar: Maja Šuput

Najbolja riječ za opis njezina stila? Kič!
Vidi originalni članak

Maja Šuput definitivno je kraljica zanimljivih odjevnih kombinacija! U njezinom rječniku glavni je pojam "pretjerivanje", no moramo priznati da taj kič ona vrlo dobro nosi. Nikad je nećemo vidjeti u minimalističkim izdanjima, već je uvijek riječ o raskošnim materijalima, tilu, resicama, šljokicama, lateksu i različitim uzorcima! 

Ipak, zanimljivo je kako Maja uvijek izgleda kao da se osjeća fantastično u onome što nosi. Ne ustručava se pokazati svoje vitke noge, dekolte ili isklesanu figuru pa najradije bira pripijene haljine mini dužine. Međutim, kad prilika to zahtijeva, pjevačica na svoj način ispoštuje dress code pa zanimljivu haljinu upotpuni raskošnim nakitom. 

Osim na odjeću, naglasak voli staviti i na cipele pa je možemo u vidjeti u različitim modelima. Nekad su to jednostavne sandale s tek par remenčića, dok su drugi put to statement cipele koje savršeno zaokružuju najjednostavniji outfit. 

Maja njeguje svoju platinastu kosu, no ne ustručava se za različite potrebe, poput društvenih događanja ili spotova, zamijeniti je za neku drugu boju ili periku. I to je ta Majina igra modom koja nam se osobito sviđa jer vidimo da u svemu tome - uživa

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".