Modni radar: Lucija Lugomer

Što kažete na stil našeg prvog plus size modela?
Vidi originalni članak

Lucija Lugomer prvi je hrvatski plus size model i osoba koja se uistinu dobro osjeća u svojoj koži.  Čini nam se da je u domaću modu vratila obline, a pokazala je da one nisu prepreka ako želite nositi određenu boju, kroj ili uzorak. 

Ova 23-godišnjakinja krši sva pravila odjevanja i nosi ono što voli. Bilo da je rijelč o skinny trapericama, midi suknjama,  hlačama visokog struka ili veselim uzorcima, neće se ustručavati odjenuti neki komad odjeće iako bi prema modnim pravilima bilo bolje da ih ostavi u ormaru. 

Na javnim događanjima najčešće je možemo vidjeti u mladenačkim haljinama, suknjama i bluzama, dok privatno ostaje vjerna trapericama te zanimljivim majicama i džemperima. Njezina prekrasna i njegovana kosa uvijek dolazi u prvi plan, kao i lice kojem je potrebno uistinu malo šminke pa najviše i njeguje natural look. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".