Modni radar: Lana Jurčević

Na koncertima u spotovima smo navikli gledati je u oskudnim kombinacijama, no njezin je stil izvan pozornice nešto drugačiji.
Vidi originalni članak

Oskudne krpice u spotovima i na pozornici pokazale su nam da Lana Jurčević ima tijelo s kojim može obući razne kombinacije te i dalje izgledati fantastično, a ona je to pokazala svojim odjevnim odabirima na različitim crvenim tepisima i svečanim događanjima koji zahtjevaju dress code.

Njezin je ženstven, prepun trendi komada, a eleganciju nerijetko kombinira s casual komadima čime pokazuje da vješto barata spajnjem nespojivog. Na crvenom tepihu najčešće je vidimo u dugačkim, ali pripijenim haljinama koje naglašavaju njezinu vitku figuru. 

U takvim situacijama najčešće bira tamne boje, raskošne materijale poput baršuna, dodatak šljokica, a ponekad iznenadi strogim krojevima te se pojavi od glave do pete u bijelom, pokazujući da i klasiku jako dobro nosi. 

Međutim, ponekad sve iznenadi odabirom, kako boje kose, tako i odjećom. Primjer je predstavljanje kolekcije Balmain za H&M kad je među prvima isfurala sivu kosu, a pojavila se u oversized komadima u kojima je ne viđamo često, iako sama tvrdi da su joj oni među dražima

I dok scenski nastup zahtijeva tešku šminku, privatno Lana ipak njeguje prirodniji izgled, stavljajući naglasak na usta pomoću tamnih i crvenih ruževa. Bez obzira na povremene "izlete", jedan od njezinih zaštitnih znakova je duga, tamna kosa, a sviđa nam se kako je stilizira na različite načine! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".