Modni radar: Josipa Rimac

Još jedna političarka koja pažnju plijeni i svojim stilom
Vidi originalni članak

Josipa Rimac još je jedna političarka koja pokazuje kako u saborskim redovima ima mjesta i za modne trendove. Svojim odjevnim kombinaicjama nerijetko privlači pažnju, a one odišu mladenačkim stilom, jarkim bojama i zanimljivim, ali i skupocjenim modnim dodacima. Kad kažemo skupocjeno, pritom mislimo na njezine torbe jer se cijena pojedine diže i do vrtoglavih nekoliko tisuća kuna. 

Ova političarka nije oduvijek njegovala ovakav ženstven i elegantan stil, već je u početku karijere više bila sklona casual kombinacijama i outfitima u kojoj su boje i krojevi često bili nespareni. S godinama je počela više pažnje posvećivati stilu pa se okrenula klasičnijim bojama poput crne, bež i bijele, nerijetko nosi čipku, ali i ženstvene krojeve te dekolte. 

Posljednjih je nekoliko godina uspoređuju i s Amal Clooney, a njoj osobito sliči otkad je izravnala svoju prirodno kovrčavu kosu te se okrenula damskom stilu i eleganciji. Nerijetko se s njom povezuje činjenica da se u istoj odjevnoj kombinaciji ne pojavljuje dvaput, što nije teško zaključiti gledati fotografije s događanja na kojima se pojavljuje. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".