Modni radar: Iva Balent

Stil prilagođen zahtjevnom poslovnom okruženju.
Vidi originalni članak

Iva Balent jedna je od onih dama koja si može priuštiti koju god krpicu poželi pa je njezin ormar prava modna oaza u kojoj se mogu naći najnoviji komadi sa svjetskih modnih pista. Ipak, među brendovima najviše se ističe Chanel čiju estetiku Iva iznimno cijeni, vjerojatno jer itekako odgovara prirodi posla kojim se bavi, odnosno dress code-u koji on traži.

Kultni komade velikog Chanela odlično se slažu s detaljima "avangardnijih" brendova pa ih Iva vrlo rado spaja, no uvijek ostaje vjerna svojem stilu kojeg odlikuju zanimljivi kaputi, suknje A kroja, mnoštvo čizama te neizostavan modni detalj - šeširi u raznovrsnim bojama. 

Ne ustručava se nositi boje, osobito crvenu i rozu pa većinu njezinih odjevnih kombinacija možemo okarakterizirati kao vrlo ženstvene i romantične. Romantičnom look-u pridonose i raznobojne prugice, cvjetni motivi i zanimljivi uzorci, za koje se najviše odlučuje prilikom različitih društvenih događanja na kojima strogi dress code nije potreban. 

Vrlo često zauzima prvo mjesto na listi najskuplje odjevenih Hrvatica, a njezin se skup francuski šik opravdava se ozbiljnim poslovnim okruženjem u kojem mora poštivati stroga pravila odijevanja

Osim ljubavi prema francuskoj ženstvenosti i eleganciji, ono što se nikad ne mijenja i što joj tako dobro pristaje je Ivina frizura. Godinama njeguje dugačku plavu kosu koju, s vremenom, oblikuje u lagane uvojke, a upravo ta frizura odlično pristaje njezinom obliku lica. Ne voli prenaglašeni make up, a najčešće se odlučuje ružem istaknuti usne i osmijeh

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".