Modni radar: Iva Balaban

Tko je prva domaća osoba koja vam pada na pamet kad kažemo "modna ikona"? Nama definitivno ona!
Vidi originalni članak

Svake se godine nalazi na popisu najbolje odjevenih Hrvatica, a možemo reći da je njoj moda jednostavno u krvi. Iva Balaban jedna je od onih žena za kojima će se okrenuti i žene i muškarci s obzirom na njezin elegantan, a istovremeno casual stil u kojem ostavlja dojam da se nije pretjerano trudila, no ipak izgleda fantastično

Osim u vitkoj figuri i vrlo mladenačkom izgledu, njezina tajna leži u tome što je neopterećena komadima s potpisom pa odlično spaja high street komade s onima s potpisom

I dok za neobavezna druženja i svakodnevne obveze bira udobne traperice, tenisice i basic majice, crveni je tepih rezerviran za elegantne kombinacije, glamurozne haljine i bogat nakit. 

Zna koji su trendovi sezone, no ne robunje istima, već ih jako dobro uklapa u svoj već postojeći stil i time nam pokazuje zašto zaslužuje nositi titulu "modne ikone". 

Čini nam se da su joj jedan od omiljenih komada u ormaru, kao i mnogim ženama, upravo cipele jer voli na njih staviti naglasak pa ih nerijetko kombinira u jarkim bojama ili pak - bijeloj, što se mnoge dame ne usude nositi. 

Godinama njeguje istu frizuru - dugačku raspuštenu kosu s ležernim valovima što joj odlično stoji, kao i vrlo prirodan make up s kojim je najčešće možemo vidjeti. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".