Modni radar: Bruna Esih

Osim po svojim istupima u saboru, ova političarka zamijećena je i zbog stila odijevanja.
Vidi originalni članak

Bruna Esih nedavno je ušla u Sabor, a modna kritika odmah se osvrnula na njezin stil odijevanja. Rekli bismo da s pravom u potpunosti s obzirom da se njezine odjevne kombinacije razlikuju od onoga što smo do sad imali prilike gledati na sjednicama. Ipak, bez obzira što je napravila iskorak u saborskom odijevanju, ono je i dalje primjereno prilici.  

Ova mlada političarka i majka troje djece odijeva se u skladu sa svojim godinama i prilikom, a vrlo dobro zna što se nosi pa bismo njezine kombinacije ponajprije opisali s pridjevom "trendi". 

To je i pokazala na predstavljanju programa Vlade u Saboru kad je na potpuno crnu kombinaciju obukla smeđu jaknu od brušene kože i svemu dala mladenački prizvuk.  

Tradicionalne komplete koje političarke godinama nose na zasjedanjima ostavila je u ormaru, a umjesto toga nosi traper košulje ili klasične bijele sa zanimljivim detaljima.  

Također, njezina paleta boja nije ograničena na crnu, bijelu i sivu, već je možemo vidjeti i u smjelijim bojama poput plave ili oker žute.

 Također, Bruna zna da za dobar izgled nije potrebno mnogo pa često kosu podigne u jednostavan rep, a prilikom šminkanja bira prirodne i neutralne tonove.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".