Modni radar: Branka Krstulović

Slovi kao jedna od najljepših i najbolje odjevenih Hrvatica!
Vidi originalni članak

Branka Krstulović slovi kao jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, a njezinoj vitkoj i odlično isklesanoj figuri pristaje gotovo sve što odjene.  Na društvenim događanjima, iako se ne pojavljuje često, najviše je možemo vidjeti u zanimljivim haljinama i skupocjenim cipelama, a naglasak često stavlja i na torbe. 

Stil ove bivše manekenke može se opisati kao iznimno ženstven. Uvijek poseže za elegantnim i romantičnim haljinama koje nerijetko nose dizajnerski potpis. Među posljednjima, to su bili Balmain kad je odjenula crnu pripijenu haljinu te Gucci, čije je cipele i torbu Dionysus nosila na posljednjim eventima. 

Voli istaknuti svoje dugačke i vitke noge, a ne ustručava se nositi različite boje i uzorke. Što se tiče njezine beauty rutine, čini nam se da je godinama ista, ali joj baš dobro pristaje! Jednostavan make up i kosa koja je ravna ili u laganim valovima provjerena su formula koju ova uspješna te jedna od najljepših Hrvatica dobro zna! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".