Modni radar: Anita Dujić

Vidi originalni članak

Anita Dujić nalazi se na gotovo svakoj listi najbolje odjevenih Hrvatica. Bez obzira na to je li riječ o privatnom druženju s prijateljima ili događanju na crvenom tepihu koje zahtijeva dress code, ova dama zna što treba nositi te kako ukrasti poglede i pohvale modne kritike.  

Gledajući njezin stil, jasno je da je moda sastavni dio njezina života, no nikad nije dopustila da "krpice" nose nju, već svaki odjevni komad iznese na fantastičan i sebi svojstven način. Kad bi se njezin stil morao opisati u najkraćim crtama, svakako bi to bila pomaknuta ženstvenost s dozom vintage stila. 

Anitu možemo vidjeti zaista u svemu. Za večernja druženja bira elegantne kombinezone, upečatljive haljine, decentan nakit i zanimljive cipele. Iako sve viđe poznatih osoba naginje monokromatskom trendu, ona zasigurno nije jedna od njih, već je često možemo vidjeti u cijeloj paleti boja, od žute, preko plave do crvene. 

Što se tiče casual događanja, Anita zna koja je formula uspjeha. Uske traperice, zanimljiv top i dobre sandale uvijek ostavljaju upečatljiv dojam i dobivaju ne samo prolaznu, već i vrlo dobru ocjenu, pa nerijetko bira upravo takve stylinge. Ipak, svemu doda svoj pečat pa se i u jednostavnim kombinacijama izdvaja iz mase. 

Iako voli modu i trendove, s frizurama ne riskira previše, nego je već dugo vjerna svojoj ravnoj smeđoj kosi, uz tek poneke "izlete" u nekoliko nijansi svijetliju kosu. Ipak, baš joj ovakav stil sjajno pristaje jer ide na ruku njezinoj jednostavnosti i prirodnome izgledu koji naglašava kako izuzetno voli.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".