Ana Gruica: voli pokazivati svoju isklesanu figuru, a njezine kombinacije uvijek izazivaju pažnju

Zavidna figura kojoj sve odlično pristaje.
Vidi originalni članak

Anu Gruicu u posljednje vrijeme sve češće možemo viđati na malim ekranima, ali i na društvenim događanjima gdje nerijetko plijeni pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Najčešće bira damski stil, noseći raskošne i elegantne haljine, zanimljive suknje i visoke potpetice. 

Glumica i diplomirana instrukorica rekreacije i fitnesa velika je pobornica hrvatskog dizajna pa je nerijetko možemo vidjeti u kreacijama s domaćim potpisom, primjerice ELFS bijela čipkasta haljina ili zanimljiv kombinezon splitskog dvojca Arileo. Naglasak voli staviti na detalje pa će monotoniju razbiti zanimljivom torbicom u boji ili odabrati neobične cipele. 

Osim na detalje, Ana često stavlja naglasak i na seksepil pa bira izazovne krojeve u kojima pokazuje svoju isklesanu figuru. Ne boji se reciklirati odjevne komade pa ćemo je jedanput vidjeti kako midi čipkastu suknju kombinira s ocfordicama, dok će se drugi put odlučiti za zanimljive sandale i top. 

Što se tiče njezine beauty rutine, ona se najbolje može opisati kao "hrabra" jer je bez problema i ustručavanja odrezala svoju dugačku kosu te nam iznova pokazuje kako i kratka kosa može biti zanimljiva te kolike su mogućnosti njezina stiliziranja. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".