Modni okršaj saborskih zastupnica: tko je top, a tko flop?

Zastupnice su nas iznenadile kombinacijama
Vidi originalni članak

Saborske zastupnice u posljednje vrijeme nas često iznenade odjevnim kombinacijama koje nisu toliko tipične za saborske redove. Često možemo vidjeti velika odstupanja od klasike, no ne možemo reći kako su te kombinacije uvijek nošene sa stilom i da pritom poštuju dress code. 

Ipak, neke od njih znaju kako se prigodno odjenuti, a istovremeno biti trendi. Jedna od njih je i Željka Josić, HDZ-ova saborska zastupnica, koja je odabrala jednostavan crni kombinezon. Oni su ove sezone veliki hit,  a posebno je trendi jer ima široke nogavice. Kombinirala ga je s neobičnim lančićem s narančastim detaljima te klasičnim salonkama monokromatskih boja - primjereno i s ukusom!

S druge strane, Ivana Ninčević Lesandrić voli upečatljivost pa je odabrala tirkizno plavu od glave do pete! U jednobojnim smo je kombinacijama viđali već mnogo puta, no one nisu za svakoga, osobito kad krojevi nisu pogođeni. Monotoniju tirkizne razbila je torbom u metalik zlatnoj boji, a koliko je to uspješno - procijenite sami! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".