Modni leksikon by Vanda Winter

Divna Vanda Winter nam je otkrila ponešto o svom modnom stilu...
Vidi originalni članak

Riječ koja opisuje vaš stil?

Možda naziv “work in progress”? :) Ne znam... Načelno mislim da se držim ženstvene klasike, s tim da mi se dnevni izgled dosta razlikuje od onoga kako me ljudi mogu vidjeti na sceni. 

Koliko mjesečno trošite na odjeću?

Nabavim odjednom sve što procijenim da mi treba za sezonu i tu se onda očekivano istrošim, ali onda mogu proći i mjesec, dva da ne kupim ama baš ništa. Nisam ljubitelj hodanja uokolo i šopingiranja, pa vječno blagoslivljam internet.

Bezvremenski komad odjeće?

Bijela muška košulja. 

Birate li sami odjeću za spotove? Kakav dojam želite ostaviti?

To ovisi o spotu, odnosno o pjesmi i priči koju želim ispričati. Najčešće surađujem s eNVy roomom, a tako je bilo i na snimanju videa za moj novi single “Divna”. Lepršava krvavocrvena haljina, crni “korotni” kaput i “slip dress” simbolički su upotpunili atmosferu morbidne romantike koju smo htjeli  postići.

Pidžama ili spavaćica?

Pidžama.

Koliko beauty preparata dnevno upotrebljavate?

Dosta, zbog posla. Gotovo svaki dan mi zbog  predstava i nastupa kosu uvijaju je ili ravnaju, tretiraju raznim sredstvima, šminkaju me teškom šminkom... Količine svega toga što moram upotrijebiti samo da bih na kraju dana bila čista i mirisna postanem svjesna tek kad se krenem pakirati za kratki put. I onda shva-tim da sam zapravo rob kozmetike.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".