Modni leksikon by Lana Jurčević

Modne poslastice iz svojeg života otkrila nam je Lana Jurčević.
Vidi originalni članak

Koji vam je najomiljeniji komad odjeće u ormaru?

Čini mi se da su to jakne i kaputi. Mislila sam godinama da na ništa nisam slaba, ali nedavno sortiranje garderobe i uređenje ormara apsolutno potvrđuju moju teoriju.

Koliko vremena provodite ujutro pred zrcalom?

Pet minuta maksimalno za ono što se mora i to je to.

Što uvijek imate u svojoj torbici?

Kad se šminkam tj. kad imam koncert ili snimanja, onda stvarno bude svega i uvijek mi je torba teška barem tri kilograma i nema čega nema. Ostatak vremena stvarno štedim lice i ne opterećujem ga ako ne moram.

Jeste li ljubiteljica poznatih modnih marki?

Volim dizajnere, naravno, ali ne patim na to. Volim kul, dobar komad odjeće ili obuće i svejedno mi je što piše na etiketi.

Postoji li u Vašem ormaru komad odjeće koji nosite iz sezone u sezonu?

Imam dosta stvari koje nosim sve dok se doslovno ne “raspadnu”, toliko ih volim. Mislim da svatko ima takve komade kojih se ne može odreći. Volim svoje crne traperice koje sam nedavno rasparala i sad izgledaju još bolje, pa Reebokove bijele klasične tenisice koje nosim na sve živo - i na suknje i na sportske komade.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".