Modni leksikon by Ecija Ivušić

Uvijek trendy Ecija Ivušić otkrila nam je ponešto o svome stilu i ljetnim odjevnim kombinacijama.
Vidi originalni članak

Plavuša, pa brineta, pa opet plavuša. Tko se bolje zabavlja?

Ne znam tko se bolje zabavlja, ali znam za kime se više okreću – za plavušama. Malo sam se odmorila u inkognito smeđem izdanju, nakon deset godina staža kao plavuša. Ipak, srce me vuklo mojoj staroj boji, sad se osjećam kao ona stara.

Igrate li se odjevnim kombinacijama?

Obožavam to, u tome i jest smisao mode. Ljudi koji znaju spojiti nespojivo, istaknuti detalj ili isfurati kombinaciju koja nije “ziher”, za mene su znalci. Spajam ljetne i zimske komade, bajkerske čizme i ljetnu haljinu ili bundu i gole noge. Igram se bojama, kombiniram stilove.

Genijalni ljetni komad jest...

Obožavam duge kaftane. Volim tunike, ali ogrtači i kaftani u različitim materijalima i uzorcima su mi hit.

Šešir, šilterica ili marama?

Svi koji me poznaju, znaju da sam veliki šeširdžija, obožavam ih u svim modelima i materijalima. Ljeti ili zimi, često su mi dio kombinacije.

Novo u ormaru jest...

Nekoliko topića s golim ramenima i nekoliko kaftana koje ću isfurati na večernje haljine ili badiće na plaži.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".