Modni leksikon by Andrea Andrassy

Pročitajte kako izgleda modni svijet otkačene i smiješne Andree Andrassy.
Vidi originalni članak

Koliko se ujutro spremate?

Kako kada. Koji put sam inspirirana pa se malo više potrudim, ali u većini slučajeva ne trudim se previše. Našminkam se, obučem nešto što ne zahtijeva previše kombiniranja i izađem.

Pratite li modne trendove?

Neću kupiti trapez hlače samo zato što su sada posvuda, a ne sviđaju mi se. A opet, kupujem u dućanima u kojima ti trendovi žive. Najbolje je reći da pratim trendove, ali ne slijepo.

Idete li često u šoping?

U zadnje vrijeme jako rijetko. Dogodio mi se neki switch u glavi i odjeća me više ne privlači kao nekad. Manje gledam kvantitetu, a više kvalitetu, pa zato manje haračim po dućanima.

Volite li internetski šoping?

Nekad jesam, ali čekanje mi više nije zabavno. Volim dobiti ono što mi se sviđa ODMAH, a ne nakon što poštar ubaci žuti papirić u kaslić.

Najdraže modno desetljeće?

Ne kužim se u desetljeća. Znam da mi ‘70-te ne odgovaraju jer su ih dućani trenutačno puni i ništa mi se ne sviđa.

Nemam hrabrosti za... 

Usku haljinu, sasvim uz tijelo. Na nekim mi ženama izgleda fenomenalno, ali kad ja to navučem na sebe, izgledam si jeftino.

Naj uzorak?

Leopard, ali s mjerom. Ne volim kad se netko od glave do pete zamota u leopard, djeluje kao cajka, ali detalji su mi super. Imam takve tenisice – običnu crnu kombinaciju učine mnogo zanimljivijom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".