Modni komadi za podizanje zimskog stylinga

Tko je rekao da je zima dosadno zimsko doba za modu?
Vidi originalni članak

U zimskome razdoblju čest nam se događa da nam estetika nije toliko bitna, koliko nam je bitno da nam bude toplo. Ipak, svi volimo izgledati lijepo i trendi, a za to je potrebno uistinu malo truda. Donosimo vam jednostavne modne dodatke koji će podići svaku kombinaciju te ćete ostati zamijećeni.

1. Šešir

AKo imate bad hair day ili se osjećate damski, svakako se odlučite za šešir. Dodat će dozu elegancije kombinaciji, a s ovom bojom sigurno nećete pogriješiti. 

2. Krznena stola

Ne samo da je iznimno topla, već je ove godine i jedan od najpopularnijih modnih dodataka. Prebacite ju na ramena i vidjet ćete kako će i dosadan crni kaput učiniti zanimljivim. 

3. Beretka

Ako volite ozu francuskog glamura, onda je beretka pravi izbor. Chic izgled je zajamčen. 

4. Grijači za uši

Za one najhrabrije fashionistice tu je modna kruna Roberta Severa koja na rubovima ima grijače za uši. Sigurni smo da ćete se s njome kraljevski osjećati svaki dan!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".