Modni komad koji uvijek trebate imati u ormaru, a možete ga nositi u bilo kojem godišnjem dobu

Lako ih se kombinira sa džemperima uz tople najlonke, a s dolaskom proljeća vaša će kolekcija suknji biti spremna za sunčane dane.
Vidi originalni članak

Službeno je zima – vrijeme kada su udobni, topli kaputi u punom jeku, ali mnogi od nas jedva čekaju toplije dane koji su pred nama. Nema boljeg načina da izađete iz zimske kolotečine od ulaganja u elegantnu svilenu ili satensku suknju. 

Lako ih se kombinira sa džemperima uz tople najlonke, a s dolaskom proljeća vaša će kolekcija suknji biti spremna za sunčane dane. Štoviše, raskošni odjevni predmet djeluje dotjeranije od vašeg prosječnog para traperica ili hlača, ali još uvijek ima dovoljno svestranosti. Kombinirajte je s neupadljivom bijelom majicom kratkih rukava i tenisicama za chic elegantno-ležerni trenutak. Ili udahnite novi život u svoje uredske kombinacije tako što ćete stilizirati satensku suknju s uobičajenim blejzerom i salonkama.

Pronađite inspiraciju u modnim kombinacijama slvnih osoba poput Else Hosk i Angeline Jolie. Hosk je svilenkasti broj učinila prikladnim za zimsku sezonu s kožnom moto jaknom i čizmama, dok je Jolie ustupila mjesto mekoj teksturi, miješajući suknju s bezvremenskom kolekcijom crnog pletiva i svile, piše Vogue.

Bomber jakne pravi su hit na društvenim mrežama, a mi smo izdvojili najbolje komade iz Zare:

FOTO: Zara Oversize bomber jakna - 49,95 EUR FOTO: Zara Satinirana crop bomber jakna - 9,99 EUR FOTO: Zara Ispunjena bomber jakna - 39,95 EUR FOTO: Zara Bomber jakna - 29,95 EUR FOTO: Zara Kratko rezana bomber jakna - 79,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana bomber jakna - 17,99 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana bomber jakna - 49,95 EUR FOTO: Zara Bomber jakna cropped - 49,95 EUR

Tako jednostavna, a tako divna! Dama sa špice nosi čizme koje baš nikad ne izlaze iz mode
Divna studentica u modelu traperica koji je uvijek dobro imati u ormaru jer pašu na - baš sve!
Stilistica Pamele Anderson o haljini s premijere njezinog filma: 'Odaje počast Baywatchu, ali je bezvremenska i elegantna'
Korana Gvozdić zna savršeno isfurati kombinezon upečatljive boje i dizajna

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".