Modni insajderi tvrde: Ovo je šest trendova iz Zare koje će svi nositi u novoj sezoni

Jedno je sigurno: životinjski print i dalje će vladati gradskim ulicama, ali i društvenim mrežama!
Vidi originalni članak

Zarina je rasprodaja (nažalost) pri kraju pa smo bacili pogled u novu kolekciju... I oduševili se! Ima svašta, a portal WhoWhatWear napravio je svoje predviđanje o tome koji će komadi biti najpopularniji.

1. Kaput s remenom

Svake sezone u Zari se pojavi neki hit kaput, a ove zime to je kaput na vezanje, s remenom od istog materijala kao što je i sam kaput. Jednostavan, stylish i paše na sve, pa što nam više treba?!

2. Komadi u  bež boji

Pomalo neočekivano, no bež je zasjela na tron najpopularnijih boja, a veliki je trend - nositi je od glave do pete! Ako niste baš takav fan, odlučite se za čizme, savršene su za zimske outfite kad je vani sunčano i suho. 

3. Životinjski print

I dok su neki mislili kako je popularnost životinjskog uzorka na vrhuncu i kako će samo padati, bili su u krivu. Kolekcija za proljeće pokazuje da ćemo zebru, leopard i zmiju "nositi" i na proljeće!

4. Krokodilski efekt

Nebrojeno puta smo rekli, no nije na odmet ponoviti - s krokodilskim efektom nema greške jer svaki komad izgleda skuplje nego što uistinu je... U Zari to jako dobro znaju pa su police pune takvih modela!

5. Lijepi topovi

Nekad se klasika jednostavno ne može "pobijediti" pa su obične traperice i jednostavna bluza savršen outfit... A u Zari ove sezone ima stvarno cool topova, od jednobojnih do onih s genijalnim uzorcima. 

6. Cipele u špic

Ako je suditi po novoj kolekciji, u ovoj i nadolazećoj sezoni prevladavat će crna koža i špic - nećete pogriješiti s efektnim čizmama, ali ni s upečatljivim mule sandalama. 

 

>> Potražite inspiraciju za nošenje običnih traperica, prugastog džempera i midi suknje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".