Saznajte koje cipele savršeno odgovaraju vašem horoskopskom znaku

Cipele obožavamo u svim bojama i oblicima, međutim neke nam se ipak nametnu kao omiljene.
Vidi originalni članak

Osim što su izraz našeg modnog stila, cipele mogu reći nešto i o našoj osobnosti. Naime, svaki horoskopski znak ima afinitet prema određenom modelu cipela, pa provjerite koje cipele vama sugeriraju zvijezde! 

OVAN - tenisice
Žene ovnovi poznate su multitaskerice, a za svakodnevne avanture i užurbani tempo života savršeno im odgovaraju tenisice. S obzirom na to da su dame u ovom znaku i izrazito modno osviještene, tenisice kombiniraju na sve. 

BIK - bež salonke
Žene rođene u znaku bika modne su ziherašice i uvijek će prije odabrati jednostavne cipele koje će lako uklopiti u svaki outfit nego modele s ukrasnim aplikacijama i ekscentričnim bojama. Za njih su sjajan odabir bež salonke.

BLIZANCI - neutralni modeli s efektnim detaljem
Žene blizanke odlikuje prvenstveno njihova podvojena ličnost - dok su jedne izrazito društveno angažirane, druge su samozatajni introverti, stoga su idealne cipele za žene u ovom znaku klasične crne cipele s nekim efektnim detaljem koje će zadovoljiti obje strane njihove ličnosti. 

RAK - čizme brušene kože
Račice su poznate kao nježne i plahe žene, a baš poput vlasnice, takve trebaju biti i njezine cipele. Mekane i svijetle gležnjače brušene kože naglasit će romantičnu crtu svake račice. 

LAV - cipele jarkih boja
Lavice su jedne od onih sretnica koje mogu isfurati baš svaki trend. No, specijalnost su im ipak modeli u jarkim bojama ili s detljima na koje se druge žene ne bi odvažile. 

DJEVICA - klasične crne salonke
Djevice trendove ne slijede slijepo jer znaju da klasika uvijek prolazi. U njihovom ormaru uvijek ima mjesta za klasične odjevne komade, pa tako i za obične crne salonke, po mogućnosti od sjajne kože jer se brušene teško održavaju, a to praktičnim djevicama nikako ne odgovara. 

VAGA - natikače s potpeticom
Žene koje vječno teže ravnoteži, vage, svoj balans traže i u obući, a naći će ga u natikačama na petu. Idealna su kombinacija casual i fancy looka, taman ono što vage trebaju za sva svoja neodlučna jutra kad gledaju u ormar i ne mogu se odlučiti što obuti. 

ŠKORPION - cipele sa životinjskim uzorkom
Škorpionke krasi urođena senzualnost koju one ne skrivaju. Štoviše, dodatno ih naglašavaju odabirom obuće. Čizmice i cipele sa životinjskim uzorkom poput zmijskog ili leopardovog idealan su odabir za sve dame u ovom horoskopskom znaku. 

STRIJELAC - mokasinke
Žene strijelci odvažne su i slobodne duše koje su uvijek u potrazi za nekom novom avanturom, a sukladno tomu potrebna im je udobna obuća. Preslatke i uvijek trendi mokasinke za njih su idealan odabir jer neće ni u jednom trenutku sputavati njihov avanturistički duh. 

JARAC - motorističke čizme
Žene rođene u ovom znaku uvijek jure s jednog mjesta na drugo, a da bi stigle sve što žele, najbrže i najokretnije bit će u udobnim i toplim motorističkim čizmama koje su ove zime nezaobilazan trend.

VODENJAK - metalik cipele
Vodenjaci ne podnose dosadu, što znači da im trebaju dovoljno moćne cipele koje će zadovoljiti njihov ludi duh. Za dame vodenjake idealne su metalik cipele koje se mogu kombinirati s apsolutno svime i bez previše razmišljanja.

RIBA - damski modeli
Ribe su prave kreativke, što znači da im trebaju cipele koje su pravo malo umjetničko djelo. Kitten cipelice s malom potpeticom popularne su same po sebi, ali odlično će izgledati i u jarkim bojama ili razigranim uzorcima. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".