Stylish dvojac s Cvjetnog briljirao je svojim izvanrednim zimskim outfitima

Dečko i cura iz centra grada u stylish zimskim izdanjima izgledaju odlično
Vidi originalni članak

S početkom Adventa u Zagrebu ulice postanu prava modna pista, a zimske odjevne kombinacije pokazuju se u svom najboljem svjetlu. Ovaj duo s Cvjetnog prošetao se u izvrsnim outfitima koje mogu poslužiti kao savršen primjer kako se stylish nositi s hladnoćom. 

Lijepa djevojka odjenula je crne trapez hlače koje je uparila s vrlo efektnim i zanimljivim kariranim kaputom s postavljenim bijelim krznom. Tomu je dodala i neodoljive modne dodatke poput ružičastih čizmica i cool zimske kape, dok je malom crnom torbicom kroko uzorka pratila boje kombinacije. 

Njezina pratnja odlučila se za odličan muški styling. Klasičan model tamnosivnog kaputa iskombinirao je s crnim cipelama i hlačama, a tamne boje outfita vješto je razvedrio plavom košuljom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".