Modni dvoboj u saborskim klupama: Ivana Ninčević-Lesandrić i Vesna Bedeković pojavile se u proljetnim kombinacijama

Saborske su zastupnice isfurale odlične kombinacije
Vidi originalni članak

Visoke temperature za početak veljače "natjerale" su saborske zastupnice da odaberu kombinacije koje više priliče proljeću. Za oko su nam zapeli odjevne kombinacije dviju zastupnica: Vesne Bedeković i Ivane Ninčević Lesandrić.

Vesna Bedeković odabrala je bordo haljinu s popularnim volanima na rukavima, a sve je zaokružila lakiranim modnim dodacima - velikom torbom i cipelama s hit blok petom koje su idealne za nošenje za svaki dan. 

Stil Ivane Ninčević Lesandrić već smo prije primijetili, a ovog se puta odlučila za crno-bijelu klasiku koju je nadopunila uzorkom pomalo neobičnim za saborske redove - leopard printom na cipelama. Moramo priznati kako joj puno bolje pristaju ovakve kombinacije, nego monokromatske u kakvima smo je inače navikli viđati. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".