Modni dvoboj u baršunastom

Koja dama bolje nosi baršun?
Vidi originalni članak

Osim metalika, definitivno najveći trend sezone je baršun. Sam po sebi prilično je efektan pa se može nositi uz jednostavne kombinacije poput traperica i majice, no za svečane prigode dame ga odvažno nose. Naime, kombiniraju i hlače i sako u tome statement materijalu te ostavljaju odličan dojam.

Jelena Rozga

Za premijeru mjuzikla "Pacijenti" pjevačica Jelena Rozga odabrala je baršun-look od glave do pete. S obzirom da je kombinacija vrlo upečatljiva, od modnih je dodataka odabrala minimalističke narukvice i crnu torbicu, a kosu podigla u nisku pundžu.

Irena Škorić

Za "Noć hrvatskog filma i novih medija" redateljica Irena Škorić odabrala je također baršunasti total look u kojem je naglasak stavljen na sako sa strogim dvostrukim kopčanjem. Za frizuru je odabrala klasične uvojke, šminka je bila decentna, s obzirom da je odjevna kombinacija preuzela glavnu riječ.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".