Modni dvoboj Todorićevih odvjetnica: "Jadranka je prava maherica naspram Cherie Blair"

Modna savjetnica prokomentirala je odjevne kombinacije Jadranke Sloković i Cherie Blair
Vidi originalni članak

U Londonu je održano ročište o izručenju Ivice Todorića, a on se pojavio u društvu odvjetnica Jadranke Sloković i Cherie Blair, supruge bivšeg britanskog premijera Tonyja Blaira. Dame su se pojavile u jako elegantnim kombinacijama, a mi smo zamolili novinarku i modnu urednicu Dubravku Prpić Znaor da prokomentira njihove outfite:

Jadranka Sloković je izbrusila stil, kod nas je jedna od onih koje imaju impozantnu garderobu - kad je usporedimo s Chery Blair, djeluje kao da se supruga bivšeg britanskog premijera uredila za neku večeru. Naime, poslovni styling, odnosno onaj koji je primjeren sudu i ozbiljnim zadacima, najbolje definiraju sakoi, košulje i naravno, nenametljivi tonovi.

Dubravka tvrdi kako je Jadranka prava maherica, a njezina je garderoba očekivano elegantna i umjerena:

Bež salonke su jedne od onih koje bi sve poslovne žene trebale imati u svom ormaru. I da, mogu se nositi i na crno-bijelo-karirani outfit. Jadranka, dala si još jednu dobru stilsku lekciju!

Nadalje, modna savjetnica upućuje na još ejdan detalj koji je odvjetnica dodala kako ne bi bilo dosadno:

Ima poveću kragnu u špic: zanimljiv (a opet fino strog!) detalj na bijeloj, monokromatskoj podlozi. Inače, košulje su posljednjih godina postale totalno chic, imaju niz divnih lica, nema straha da je predosadna iliti očekivana.

Što se tiče Cherie, predložila joj je diskretniji nakit i dulji sako, strukirane forme:

Majica je dosta otvorena – poslovnom looku bolje pristaje majica zatvorenijeg ovratnika ili već spomenuta košulja, a zanimljive su i bluze s mašnom umjesto kragne. To je još jedan moderan detalj koji obožava sve stroge modne prilike, a opet nije monoton.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".