Modni 'dvoboj' stylish frendica: Koji duo je proljetne kombinacije bolje isfurao?

Jedno sunčano popodne ove četiri djevojke iskoristile su za šetnju
Vidi originalni članak

Lijepe plavuše isfurale su basic komade koji im toliko dobro stoje. Moramo priznati, psić je ipak ukrao show, ali njih dvije pokazale su kako nositi neke od najpopularnijih proljetnih komada. Djevojka s lijeve strane odlično nosi "must have" hlače sezone - one s džepovima, a kombinira ih na sandale s potpeticom. Njena prijateljica u haljinici boje cigle izgleda odlično, a ovakav model je vrlo praktičan jer lijepo stoji svakom obliku tijela. 

Drugi par prijateljica prošetao je špicom u jednako dobrim kombinacijama. Ljepotica s desne strane nosi bijele hlače, koje ne mogu baš svi isfurati, a djevojke ih na ljeto i proljeće, jednostavno obožavaju. Svoje je uparila na romantičnu bluzu i odlične gležnjače iz Stradivariusa.  S njom je i blogerica Dora Predojević u vrlo trendi haljinici koju nosi na visoke čizme, a stoje joj odlično. 

Što kažete, koji par je "pobijedio" u ovo mini modnom dvoboju?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".