Modni dvoboj saborskih zastupnica: Glasovac pogodila u suknji, a Jerković "pretjerala" s tilom

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je zanimljiva stilska izdanja dviju političarki
Vidi originalni članak

Zastupnice u posljednje vrijeme biraju sve zanimljivije i odvažnije kombinacije za saborske sjednice, a ovog su nam puta zapeli za oko outfiti Sabine Glasovac i Romane Jerković pa smo zamolili novinarku i modnu savjetnicu Dubravku Prpić Znaor da ih prokomentira. 

Za Sabinu Glasovac kaže kako su njezine kombinacije pravo osvježenje u Saboru:

Divna prugasta suknja sa snažnim plavim momentima idealna je poslovna odjeća. Iako jakog vizuala, zapravo je odlična u kombinaciji s crnim stvarima, za dan, ali i za večer. Pretpostavljam da dama zna kako su ključni komadi u garderobi oni koji se nose u više prigoda.

Prpić Znaor kaže da to vrijedi za ovakve statement suknje koje se mogu nositi i uz neki fini sako, bijelu košulju, crnu majicu, ali i cool čizme, ovisno o prigodi! Na taj način gradi se stil, a i pojednostavljuje garderoba i svakodnevno kombiniranje koje je bitno kad čovjek naprosto nema vremena svaki dan izmišljati toplu vodu, a želi se lijepo odjenuti.

Za Romanu Jerković novinarka i modna savjetnica rekla je:

Crna je cool, svi je volimo, no ponekad stvarno djeluje previše večernje, kao što je u ovom slučaju. Posebno til, koji je baš rezerviran za noć, jer njegov je karakter previše svečan, teško da će danju izgledati prikladno. 

Kaže kako bi možda jedino dobro izgledao na djevojci koja nosi ružičastu suknju od tila i bijeli T-shirt s natpisom, a sve ostalo je idealno za noćni izlazak, koktel zabavu ili neki drugi opušteniji moment.

Jedino je ovakav crni sako u ovoj kombinaciji adekvatan za sve opcije jer je naprosto praktičan, svakodnevni komad u tonu koji podnosi apsolutno sve prigode. Barem je roza torbica razbila monotoniju i raskoš crnine.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".