ASOS sada prodaje lažne srebrne slušalice kao modni dodatak...

Asos Design ima inovativan modni dodatak za sve 'ljubitelje' usputnog čavrljanja
Vidi originalni članak

Kao da se pametnim telefonima i društvenim mrežama nismo već dovoljno otuđili jedni od drugih (koliko god to paradoksalno zvučalo), Asos je izbacio svoj novitet u svijetu gadgeta. Doduše, nismo sigurni bismo li to svrstali u gadgete ili nakit, ali sigurni smo da je riječ o funkcionalnom modnom dodatku. Naime, riječ je o fejk slušalicama dizajniranima po uzoru na popularne AirPodsice. 

Da, dobro ste shvatili. Riječ je o dodatcima za uši koji su nalik na slušalice, ali nisu slušalice, a pretpostavit ćemo da im je glavna uloga vješto ignoriranje ljudi i suzbijanje svake potencijalne komunikacije, jer - zašto ne?! Pa, ako ste izgubili već treći par svojih AirPodsica i glazba vam se zapravo više i ne sluša, a ne sluša vam se ni što vam netko ima za reći, na Asosu za samo 8,49 eura možete kupiti  ovaj simpatični modni dodatak.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".