Modni dodatak koji će podijeliti mišljenja: Prezgodan frajer isfurao jedan baš hrabar detalj

Evo, ovako izgleda kad netko neki komad nosi s punim samopouzdanjem!
Vidi originalni članak

Mašne na bluzama? Da, nisu ništa neobično na ženama, no nismo ih baš navikle gledati na - frajerima! Naravno, vjerujemo da svima prvo padne na pamet Jerryjeva scena iz legendarne serije "Seinfeld", no u stvarnom su životu prava rijetkost! 

Ipak, naš Goran Čižmešija u Parizu je fotkao frajera koji s tim nema apsolutno problema, već baš suprotno - genijalno ju je isfurao! Hrabro je odabrao onu u crvenoj boji, a kombinirao ju je s old school trapericama i kaputom boje devine dlake koji je veliki hit u muškom, ali i ženskom ormaru. Također, dobra je investicija jer je pravi klasik koji se može nositi godinama. 

Osim odjevnoj kombinaciji, par riječi treba posvetiti i njegovoj bradi koja je stvarno spektakularna... Kako i priliči Movemberu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".