Modni dodaci koji će podići svaki zimski styling

Ponekad nam se čine da su tople zimske kombinacije i najdosadnije, no dograđivanjem outfita asesoarom možete sasvim promijeniti svoju kombinaciju iz "plain Jane" upravu trendsettericu.
Vidi originalni članak

Prosinac je zasigurno najljepše doba godine. Svi su opijeni blagdanskim ugođajem, grad sjaji posabnim sjajem, sve je okićeno i neopisiv gušt je počastiti se nekim od blagdanskih specijaliteta i pjevušiti božićne pjesme u dobrom društvu. A jasno je da svaki dobar trenutak treba pofotkati za neku od društvenih mreža i stvoriti predivne uspomene, uz to u ovo doba godine je sve posebno fotogenično, zar ne? Iako kuhano vino ugrije, i outfit treba bit topao, a donosimo vam nekoliko detalja koji će podići i najdosadniju tipično toplu kombinaciju.

1. Šešir – grije glavu i čuva frizuru od padalina i definitivno diže svaku kombinaciju. Naš odabir je krem šešir, a ukoliko ste ipak za klasičniju verziju, ima ga i u crnoj boji.

2. Traka za glavu – već na ulasku u Pull&Bear nas je oduševila. Lako se iskombinira, topla je i super nam je u kombinaciji i sa nakovrčanom kao i ravnom kosom.

3. Naušnica- veliki smo fan „ear cuff“ naušnice koja podigne svaki styling na drugu razinu. Ovaj komad smo ulovili u Mangu. 

4. Šal – može li bolje nego kad je neki modni dodatak multifunkcionalan? Naša redakcija obožava ovaj šal jer ako ste na nekom sastanku ili jednostavno želite classy styling crno-bijeli dio će bit savršen, a ukoliko kasnije poželite svratiti u centar samo okrenite na blagdanski uzorak i savršeno ćete se uklopiti!

5. Rajf „sob“ – za zaljubljenike ovog doba godine ili one malo odvažnije – ovaj rajf će sigurno podići bagdansku atmosferu, a i fotke će biti vrlo zabavne!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".