Modni detalj koji se ne skida baš nikad

Kyle Jenner zauvijek je tintom ispisala djelić svoga tijela, a o čemu je točno riječ, za sada je odlučila zadržati samo za sebe...
Vidi originalni članak

Većina ljudi koja je svoje tijelo odlučila ukrasiti tetovažom kaže kako, kad jednom počneš, naprosto ne možeš prestati. Očito je kako to pravilo vrijedi i za 18-godišnju Kylie Jenner koja je svoj posjet New Yorku odlučila iskoristiti i za posjet poznatom tattoo majstoru Bang Bangu. 

Kako je otkrila putem društvenih mreža, odlučila je tintom ukrasiti lijevi bok, ali o čemu je točno riječ, za sada je odlučila zadržati samo za sebe. Naime, objavila je fotografiju na kojoj se jedino jasno vidi kako je na njezinoj koži ispisana riječ, a otkrila je i kako tetoviranje nije bolno iskustvo. Naprotiv, opisala ga je kao - škakljivo.

Osim toga, ostvarila je veliku želju i sama iskušala koliko je vješta s iglom i tintom u ruci. Spomenutom Bang Bangu tetovirala je malenu krunu na nogu, a on ju je pohvalio rekavši kako bi mu bila dostojna asistentica.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".