Modni debi Madonnine kćeri

Čini se kako modnu scenu preuzimaju djeca poznatih osoba...
Vidi originalni članak

Najstarija Madoninna kćer Lourdes Leon novo je lice kampanje Stelle McCartney za novi parfem imena "Pop". 19-godišnjakinja pokazala je novu sivkasto ljubičastu boju kose no čak ni s otkačenom bojom kose sličnost njezine majke i nje, zapanjujuća je. U kampanji su se pojavile i Claire Boucher, Kenya Kinski Jones, i Amandla Stenberg. Četiri djevojke u ovoj reklami promoviraju samopuzdanost, idividualnost i i prije svega "girl power". 

 Untaoč tomu što je rođena pod svjetlima reflektora Lourdes nikada nije bila tema trač rubrika jer se trudila svoj život zadržati privatnim, da se ta odluka pokazala dobro, potvrdila je i sama Lourdes koja kaže kako joj je drago što za sebe može reći kako s obje noge stoji čvrsto na zemlji!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".