Modni asistent sjajno spaja eleganciju i ležernost: 'Danas sam poželio nositi ove hlače'

Luka je rado pozirao našem Goranu Čižmešiji u genijalnom stajlingu koji nikako nije mogao proći nezamijećeno na zagrebačkim ulicama
Vidi originalni članak

Volimo kombinacije koje se izdvajaju u moru klasičnih jesenskih outfita. Upravo je jednu takvu prošetao i novi akter naše street style rubrike. Luka Ščrbak rado je pozirao našem fotografu Goran Čižmešiji te mu otkrio nekoliko detalja o svom stilu.

– Danas sam poželio nositi ove hlače, a ostatak kombinacije se dogodio spontano. Žive boje nosim samo u detaljima – ispričao nam je modni asistent.

Njegov izbor oversized traper jakne s naglašenim šavovima vratio nas je u zlatno doba retro mode, dok je ostatak outfita bio savršeno prilagođen modernom streetwearu.

Adidas trenirka hlače s prepoznatljivim trima prugama dodale su dozu sportskog komfora, dok crna dolčevita, iznad bijele košulje, daje slojevitost i eleganciju. Luka je sve začinio parom crnih cipela s robusnim đonom, koje su ovom ležernom izgledu dale neočekivano ozbiljan ton, balansirajući između opuštenog i sofisticiranog.

Novi jesenski hit su parfemi s mirisom trešnje: Izaberite jednog od ovih, najdugotrajniji su na koži
Jacquemus otvorio prvi butik u New Yorku - humor, stilske igre i pomaknuti dizajn s posebnim 'twistom'
Angelina Jolie redefinira eleganciju na crvenom tepihu: Zanimljiva stilska igra u odijelu Dolce & Gabbane

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".