Modne urednice su se složile - bez ovog para obuće ne idite na ljetovanje!

Ipak, vjerujemo da ste ih spakirale i bez našeg podsjetnika!
Vidi originalni članak

Pakiranje za putovanje, bez obzira na to idete li samo na vikend ili na godišnji odmor od dva tjedna, uvijek predstavlja veliki problem jer je teško odabrati koju odjeću i obuću ponijeti sa sobom - važno je ne pretjerati, no istovremeno imati dovoljno toga za svaki dan i za svaku prigodu. I dok postoje neka uvriježena pravila o tome koliko majica/hlača/gaćica treba nositi, ostaje problem koje cipele, odnosno sandale uzeti. 

Ipak, modne su urednice razmišljale te se složile u jednom - platforme su idealne za putovanja i godišnje odmore iz razloga što pokrivaju svaku prigodu i situaciju koja bi vas mogla snaći na putovanju. 

Možete ih nositi tijekom dana, ali i u izlazak, a odlične su jer izdužuju nogu, a možete u njima hodati bezbolno i bezbrižno, čak i plesati cijelu noć. Idelno, zar ne?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".