Modne pogreške koje smo svi barem jednom napravili!

Koliko god mislili da se nama ne događa, svakome se katkad potkrade mala modna katastrofa.
Vidi originalni članak

1. Pretjerivanje sa životinjskim printom

Životinjki je uzorak upečatljiv sam po sebi i s njim zaista ne treba pretjerivati. Ako se odlučite za majicu, suknju ili hlače tog uzorka, sve ostalo nek bude crno. Ipak, najbolje je da ga nosite samo u detaljima, primjerice na remenu. 

2. Preuska odjeća

Osim što nije dobra zbog zdravstvenih razloga, preuska odjeća ni estetski nije lijepa. Dobro pogledajte koju veličinu nosite i nemojte sami sebe uvjeravati da se rub gaćica ili "šlauf" na trbuhu neće vidjeti. 

3. Tajice nisu hlače

Tajice su namijenjene sportu i rekreaciji, a, ako ih nosite u dnevnim kombinacijama koje uključuju odlazak na posao i fakultet, svakako preko njih obucite tuniku ili haljinu kako bi stražnjica bila prekrivena. 

4. Neprikladna odjevna kombinacija

Previše šljokica danju, previsoka peta za dnevne obveze, sportski outfit u ozbiljnim prilikama ili dječji motivi... Svakako biste prije izlaska iz kuće trebali razmisliti kakav je dress code prigode kojoj prisustvujete.

5. Predubok izrez i prekratak donji dio

Zlatno pravilo glasi: uz duboki dekolte nose se hlače ili pristojna suknja, dok potpuno otkrivene noge zahtijevaju zatvoren gornji dio. Sjetite se tog savjeta idući put kad ćete htjeti kombinirati minicu s topom koji naglašava dekolte. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".