Modne insajderice iz našeg susjedstva na Coachelli

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Djevojke iz našeg susjedstva na Coachelli -modne blogerice i stilistice iz Slovenije, Srbije i Njemačke prisustvovale su najfashion festivalu!
Vidi originalni članak

Poznate fashion blogerice i stilistice iz našeg susjedstva uživaju ovih dana u sunčanoj Kaliforniji. Coachella je festival kojeg ne propuštaju prave modne insajderice, jer osim uživanja u odličnim nastupima svjetski poznatih glazbenika, radi se o pravom fashion eventu. Brojni modni brendovi imaju posebne kolekcije za Coachellu, a na predstavljanje torbi jednog brenda došle su i fashionistice s druge strane bare. Zorana Jovanović, najpopularnija modna blogerica iz regije, družila se sa bivšom slovenskom manekenkom, danas također blogericom Majom Malnar, te stilisticom Bridget Bahl koja je pet godina radila kao PR za YSL. Njemica Leonie Hanne s bloga Oh Couture vrijeme provodi s Novosađankom Tamarom Kalinić.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".