Modne blogerice i influencerice vole “ružne” tenisice od 5600 kuna

Prvo su ih predstavile dizajnerske kuće Balenciaga i Louis Vuitton, a rasprodane su u rekordnom roku. Ubrzo su se pojavile i u high street trgovinama
Vidi originalni članak

Gotovo 5600 kuna potrebno je izdvojiti za jedan od najpopularnijih modela tenisica ove sezone – Balenciagin TripleS, no ni vrtoglavo visok iznos nije spriječio trendseterice da u svoju kolekciju dodaju ovaj upečatljivi komad. Estetika ovih glomaznih tenisica neće se svidjeti svima. Baš naprotiv, brojnija je ona skupina koja na trend estetike “ružnog” odmahuje rukom i zaobilazi ga, no domaće i strane dame uistinu znaju kako ih nositi!

Jedna od najpoznatijih domaćih modnih influencerica Isabella Rakonić ima savršenu formulu za modnu jesen – odlične traperice kombinirala je s kariranim sakoom, a odabrala je potpuno bijeli model ovih hit tenisica te time dobila odličnu kombinaciju, idealnu za svakodnevne obveze.

Marta Fernandes da Silva, koja je instagramskom svijetu poznatija kao @missfernandes_78, ima ormar na kojem bi joj pozavidjele brojne dame te odlično kombinira high street i dizajnerske “krpice”, a njezin izbor bile su tenisice boje breskve s tirkiznim i žutim detaljima.

Sličan je model odabrala i manekenka Božena Lazarević čije su odjevne kombinacije često prilagođene vremenu koje provodi s dva neodoljiva klinca, Davidom i Lucom. Spoj traper-minice, upečatljivog sakoa i torbice Valentino odličan je, a ovakav izbor obuće neočekivan, ali trendovski dodatak.

Ipak, nije samo Balenciaga hit jer svojeg “konja za trku” ima i Louis Vuitton čiji je dizajn još neobičniji te namijenjen samo najhrabrijima. A hrabrosti da ih nosi ima Tamara Kalinić koju na Instagramu prati više od 622 tisuće ljudi. Odabrala je model “Archlight” čija je cijena viša od sedam tisuća kuna, a njoj su savršen izbor za ležerne outfite i putovanja – kombinirala ih je sa skinny trapericama i gornjim dijelom trenirke.

Naravno, ni high street trgovine nisu propustile priliku zaraditi na “ružnom” trendu pa gotovo svaki modni brend nudi barem jedan model ovih tenisica. Njihova je cijena znatno niža i kreće se od 300 do 700 kuna. Influencerica Dora Predojević, koja se na Instagramu krije iza nadimka @dorica505, njima je zaokružila damsku kombinaciju – hlače s volanima i cvjetni uzorak uskladila je s bijelom bluzom pa su ove tenisice bile pravo iznenađenje u njezinu outfitu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".