Modne "blizanke" pokazale da kombinacija trapera i bijele boje ne izlazi iz mode

Isfurale su gotovo identične kombinacije, savršene za ljetne dane
Vidi originalni članak

Topovi sa "spuštenim" ramenima u naše su ormare ušli prije nekoliko sezona, a trendseterice od tad bez njih jednostavno ne mogu. Ljetne vrućine nezamislive su bez ovog it komada, a omiljen je, naravno, onaj u bijeloj boji.

O njegovoj popularnosti svjedoči i fotografija s osječkih ulica, odnosno dvije dame koje su prošetale u ljetnoj "uniformi". Odabrale su slične modele i kombinirale ih na sličan način! Jedna ih je dama kombinirala s trapericama i "gladijatorkama", dok se druga odlučila za traper suknju midi dužine i natikače, must have ovog ljeta. Sve su zaokružile cool modnim dodacima kojima su pokazale da vrlo dobro znaju koji su ljetni hitovi: pletenom torbom, maramom i, naravno, crvenim ružem!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".