Modna stručnjakinja kaže: Ovo su tri komada u koje je najbolje investirati ove jeseni

Lisa Aiken otkrila je tri ključna komada za nadolazeću sezonu
Vidi originalni članak

Lisa Aiken modna je direktorica u Net A Porteru, odnosno žena koja je zapravo odgovorna za naše velike liste željam, a tim Who What Wear naziva je i svojim prorokom. Apsolutno vjeruju njezinim preporukama, a ako netko zna koji su trendovi nadolazećih sezona, onda je to upravo ona!

Prvi je dan rujna što znači kraj ljeta i povratak na posao, a Lisa savjetuje u koja tri komada investirati ove jeseni kako bi povratak u stvarnost i rutinu bio što jednostavniji. 

 

Niža peta

Lisa je velika obožavateljica visokih peta, no u posljednje je vrijeme postala fan - tenisica! Osim tenisica, u kolekciju će dodati i nude sandale koje će se savršeno slagati sa slip haljinom i sakoom, a zbog manje pete, izgledat će jako chic. 

 

Sako

Ova modna direktorica priznaje kako je ovisna o sakoima, a smatra ih savršenim i sasvim "sigurnim" jesenskim komadom jer jednako dobro izgledaju uz hlače, kao i suknju ili kratke hlačice. 

 

Dovoljno velika torba

Nakon što je nekoliko sezona mini torbica vodila glavnu riječ u kombinacijama brojnih trendseterica, vrijeme je došlo za torbe uz koje nećemo morati nositi još jednu dodatnu u koju stane ostatak stvari! Lisa kaže kako je njen izbor Wandlerova Luna torba jer ima savršenu kombinaciju boja. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".