Modna stilistica u savršeno chic stajlingu bez puno truda: 'Poručujem svima da nose ono što im se sviđa'

Naš Goran Čižmešija na zagrebačkim ulicama uhvatio je Ivanu Karapanđu, čiji stil jednostavno obožavamo
Vidi originalni članak

Volimo odlične modne trenutke u kojima naš Goran Čižmešija ulovi modne stilistice koje izgledaju savršeno bez puno truda. Upravo je jedan takav stajling pokazala Ivana Karapanđa, stilistica odličnog smisla za modu. 

- Ove trapez traperice sam odabrala jer volim stil 70-tih, a kombinirala sam ih s prslukom u rock 'n' roll stilu. Od traperica nosim samo trapez modele, najviše volim tu ležernu siluetu. Uz to, taj tip nogavica služi kao trik jer možeš nositi visoke pete koje onda nogavice prekriju i vizualno ti se izduži figura. Ja sam visoka, pa ih volim kombinirati i na ravnu obuću ili na nisku petu - ispričala nam je simpatična dama.

- Za grad uglavnom biram ravnu obuću, ali za posebne prigode volim obuti visoku petu. Mislim da nema pravog red carpeta bez štikle. Volim slojevitost i volim kombinirati žive boje i uzorke. Ne preferiram jedino zagasite zemljane tonove, nosim jedino čokoladno smeđu, ona je elegantna boja. Poručujem svima da nose ono što im se sviđa, neka uživaju u odijevanju i neka ne kopiraju druge - dodala je.

S Ivanom smo prije dvije godine razgovarali o njezinom stilu. Tada nam je rekla kako se istinski modni profesionalci najmanje bave osobnim stilom jer im je fokus ponajprije stil drugih osoba:

– Tako se ni ja nikada baš pretjerano nisam bavila posebnim promišljanjem vlastitog stila. Nosim odjeću u koju se zaljubim i čuvam je godinama. Rad na brojnim snimanjima podrazumijeva funkcionalnu odjeću. Težim ili ekscentričnosti ili minimalizmu. Težim odjeći koja je ili izrazito funkcionalna i prema tome vrlo jednostavna ili odabirem vrlo elaborirane komade koji su mi uzbudljivi. Ukratko, fluidno.

Smeđa kao okosnica jesenskog stila; Klasična boja lijepo se spaja sa svakim stylingom
Broševi s porukom: Suptilni modni način izražavanja stava i mišljenja
Od reformera do hot pilatesa - ovo su omiljene vježbe poznatih osoba

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".