Modna savjetnica o stilu Nine Badrić: 'Dobro nosi haljine eteričnog predznaka, prozirne i načičkane kristalima i perjem'

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je odjevne kombinacije Nine Badrić koja se na sceni ističe efektnim i upečatljivim stajlinzima
Vidi originalni članak

Dvije najveće pop zvijezde ovih prostora Nina Badrić i Petar Grašo spojili su glasove u pjesmi “Nemoj”. Osim velikih hitova i glazbenih suradnji, kombinacije Nine Badrić nikad ne prođu nezamijećeno i uvijek su popraćene nizom pozitivnih komentara. Na njih se osvrnula i Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica, te rekla kako se posebno ističu haljine koje prate liniju tijela te naglašavaju ženstvenost i siluetu.

– Upečatljive nijanse, motivi i teksture omiljene su modne igre naše poznate pjevačice. Kad bira odijela, uglavnom su to scenski prihvatljivi i vrlo atraktivni elementi jer Nina zna da show odjeća mora biti impresivna. Kostimi za scenu imaju poseban karakter, uglavnom su ukrašeni na neki način, bilo elementima ili kroz samu tkaninu, a ovdje vidimo stil koji super prati ta pravila – otkrila je Dubravka.

Od haljina ističu se one koje prate liniju tijela te naglašavaju ženstvenost i siluetu. Ako nisu šljokice, onda su tu razne aplikacije na tonovima kao što su moćna crvena ili metalik ljubičasta. 

– Usudi se birati i nešto drugačije, snažnije motive, a među omiljenima nalazi se i saten. Taj je materijal savršen za sve stilske party avanture, super je kao haljina, ali i nešto konkretnije odijelo. Sakoi i hlače su raznih formi, od onih s detaljima korzeta do super ležerne forme, ali ukrašene šljokicama – objasnila je.

Dobro nosi i razne haljine eteričnog predznaka, prozirne i načičkane kristalima i perjem, jer scena je savršeno mjesto za modnu dramu. Od dekade očito je sklona osamdesetima, koje su uistinu super inspiracija za robu koja mora privući pažnju.

U galeriji pogledajte još zanimljivih modnih kombinacija Nine Badrić:

FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell FOTO: Antonio Ahel/ATA Images/Pixsell FOTO: Marija Mladjen/ATAImages/Pixsell FOTO: Srećko Niketić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Josip Regović/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Antonio Ahel/Pixsell FOTO: Dimitrije Nikolić/Pixsell FOTO: Milan Šabić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/Pixsell FOTO: Davor Javorović/Pixsell FOTO: Sanjin Strukić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Goran Kovačić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell

Seema je u trećoj epizodi 'I tek tako...' ostala bez svoje Birkin torbe, a evo koliko je dizajnerski komad vrijedan
'Uozbiljila sam se po pitanju odijevanja. Volim voluminozne stvari, to je u skladu s mojim romantičnim duhom'
Istaknula se zanimljivim izborom obuće: 'Volim neutralne tonove i neobičnu obuću'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".