Modna savjetnica o ovom saborskom izdanju: "Haljina bi mogla biti i duža, s obzirom na instituciju"

Saborska zastupnica Sonja Čikotić pojavila se u Saboru u vrlo ležernom izdanju
Vidi originalni članak

Nesreća je s bijelim košuljama ta što ubrzo, nakon par sati ili čak već nakon nošenja kaputa i dolaska na posao, izgledaju zgužvano. Pa makar se ta situacija dogodila i na rukavima, činjenica je da to ne treba ignorirati, kaže naša modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor.

- Bijele košulje često su pamučne, no predlažem neku mješavinu materijala koja neće dopustiti takvo brutalno nabiranje rukava. Ovdje vidimo tri boje u kombinaciji, što je općenito dosta zahtjevna stilska situacija, naročito kad govorimo o poslovnom, političkom odijevanju. Svaki je komad za sebe OK, no ovako zajedno naprosto ne odgovaraju. Kombinacija se slaže od početka – koji je element najjači? To mogu biti ili torba ili čizme ili haljina... Ne sve troje odjednom - kaže.

Kad se odredi najvažnija stvar, početak, onda ostale stvari nadograđuju tu prvu. Haljina bi mogla biti i duža, s obzirom na instituciju. Na ovakve klasične čizme pasala bi plisirana, pencil ili zvonolika suknja do tik ispod koljena, u nekoj bež ili zelenkastoj nijansi, zaključila je savjetnica.

- Gore – kratki sako i majica ili bluza. Torba je idealna za sive ili crne kombinacije, na primjer uz tamno basic odijelo s bijelom košuljom zatvorena ovratnika.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".