Modna savjetnica o outfitu Selak Raspudić: Idealan za političke i poslovne institucije, a jedan detalj privlači pažnju

Zastupnica Marija Selak Raspudić odabrala je sivu haljinu s detaljima i kombinirala je uz crne salonke
Vidi originalni članak

U Saboru je danas održana konferencija za medije Odbora za ravnopravnost spolova, a na njoj je sudjelovala i Marija Selak Raspudić. Za ovu prigodu odabrala je odjevnu kombinaciju kojom je dobila pozitivne komentare Dubravke Prpić Znaor, modne savjetnice i urednice. 

- Ova je kombinacija bojom, krojem i dužinom idealna ne samo za političke i poslovne institucije, već je dobar detalj plisea na ramenima. Naime, osoba koja drži govor privlači pažnju upravo detaljima na odjeći, no kad su oni klasični i skladni, sve skupa nije previše napadno, rekla je Prpić Znaor i dodala da je bitno zadržati pažnju sugovornika i vizualno, ne samo riječima.

- Siva je jedna od kraljica poslovnog odijevanja te dolazi u niz super varijanti, obogaćena decentnim crvenim, plavim ili zelenim pigmentima u teksturi, tek toliko da se prilagodi stilu ili boji očiju onoga tko je nosi, zaključila je savjetnica. 

Saborska zastupnica prekršila dress code: Kratka haljina nije mogla ostati nezamijećena
Sabina Glasovac jedna je od najbolje odjevenih zastupnica; pogledajte što o outfitu kaže modna savjetnica
Selak Raspudić odabrala retro kroj, Petir je 'overdressed', a jedna zastupnica ima super outfit za poslovni stil
Outfiti zastupnica na konstituirajućoj sjednici: Glasovac i Puljak odlične; Petir u stylingu koji je primjereniji svadbi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".