Modna savjetnica o outfitu parlamentarke: "Kreacija ne bi bila dobra za Sabor, ali je za ovu priliku dobar odabir"

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je ljetno izdanje parlamentarke Biljane Borzan
Vidi originalni članak

U Bjelovaru je održana konferencija za medije na kojoj je sudjelovala i Biljana Borzan. Zastupnica u Europskom parlamentu govorila je o novim poljoprivrenim smjernicama, a za tu je prigodu odabrala omiljen ljetni komad - bijelu haljinu. 

-Bijele haljine ljetna su poslastica, a u ovom slučaju izbor je dobar, klasičan. Kreacija nije previše otvorena, ne djeluje kao "za na plažu", komentirala je Dubravka Prpić Znaor i dodala da je razumljivo da se i političarke "kuhaju" na ovom suncu.

- Ovo su ipak poslovne prilike i treba birati nešto ovog tipa, kako ne bi djelovale previše ležerno i opušteno. Ova kreacija, primjerice, ne bi bila dobra za Sabor, no kad se nešto odvija vani, u više casual atmosferi, ovakva je haljina sasvim dobar odabir, a tu su i modni dodaci u samozatajnim, bež nijansama, objasnila je modna savjetnica i urednica.  

Dalija Orešković odabrala sivu haljinu, no je li pogodila? Evo što o modnom odabiru kaže modna savjetnica
Komentar modne savjetnice: "Nenametljivi su, očekivani i neutralni što je dobro jer tako ljudi slušaju što oni govore"
Dvije saborske zastupnice i dva upečatljiva stylinga: Evo što modna savjetnica kaže o njima
Savjetnica o stylingu zastupnice: "Sve skupa djeluje previše i pretjerano, a bluza treba biti smirenija"

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".