Modna savjetnica o Oscarima: 'Ove godine kao modni dodatak nosio se i - odrezak mesa!'

Ovogodišnja poruka Oscara su boje, kao poruka optimizma za ovo proljeće i za kraj godine.
Vidi originalni članak

Iza nas je 93. dodjela Oscara, a iako nije bio propisan dress code, elegancije i glamura nije nedostajalo. Ipak, uz velike i raskošne haljine, imali smo prililku vidjeti i neobične modne dodatke.

- Tako su dame nosile srce s kristalima ili čak jedna mesni odrezak, odnosno jedna je torbica podsjećala na komad mesa. Rekli bismo da je to jedan novi način stilskog izražavanja na Oscarima jer su dame uglavnom do sad nosile vrlo elegantne stvari i male torbice koje bi karakterizirale nekakav klasičan glamur. Ovo je jedan iskorak, što smatram da je zabavno u ovim ludim vremenima - rekla je Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica.

Kao najljepše odjevene izdvojila je Amandu Seyfried i Zendayu, a njihove su kreacije odličan prijedlog za sve dame koje uskoro idu na neke evente. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vremena su takva kakva jesu i to boje pomažu. To znaju stilisti i dizajneri koji su radili za ovogodišnje Oscare tako da su, ne samo žene odjenule boje, nego i muškarci. Vidjeli smo rozo i zlatno odijelo i također nekakve detalje u ludim bojama. Pričamo o muškarcima, dakle jedan novi moment koji se dogodio na crvenom tepihu i smatram da bi bilo dobro da se zadrži i u sljedećim događanjima - prokomentirala je. 

Dodala je da su ovogodišnja poruka Oscara - boje, kao poruka optimizma za ovo proljeće i za kraj godine. 

Najbolje odjevene uzvanike i uzvanice s ovogodišnjih Oscara pogledajte u galeriji:

FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Margot Robbie nosi Chanel haljinu koja se šivala 205 sati. FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Carey Mulligan nosi Valentino. FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Halle Berry nosi Dolce & Gabbana FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Youn Yuh-jung i Han Yeri nose Louis Vuitton FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Viola Davis nosi Alexander McQueen FOTO: ABACA/ABACA/PIXSELL Zendaya nosi Valentino FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Amanda Seyfried nosi Armani Privé FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Regina King nosi Louis Vuitton FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Angela Bassett nosi kreaciju dizajnerice Alberte Ferretti FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Celeste nosi Gucci FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Alan Kim u odijelu Thoma Brownea i Christina Oh FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Colman Domingo nosi Atelie Versace FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Brad Pitt FOTO: A.M.P.A.S/REUTERS/PIXSELL Riz Ahmed nosi Pradu i Fatima Farheen Mirza nosi Valentino FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL Olivia Colman nosi Dior Haute Couture FOTO: A.M.P.A.S/REUTERS/PIXSELL H.E.R. nosi Dundas FOTO: POOL/Reuters/PIXSELL LaKeith Stanfield nosi Saint Laurent

Najgore odjeveni s ovogodišnje dodjele Oscara: Večer čudne obuće i neobičnih modnih dodataka
Bojate li kosu dok je mokra ili suha? Stručnjaci otkrivaju što je bolje za kosu
Dugo nismo vidjeli ovako cool curu na zagrebačkim ulicama: Savršeno spaja trendi komade s klasicima
Margot Robbie promijenila imidž: Isfurala šiške i novu boju, jako jednostavnu za održavanje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".