Modna savjetnica o Anki Mrak Taritaš: "Obuća nije najbolji izbor, a kaput je trebao biti kraći"

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je outfit saborske zastupnice
Vidi originalni članak

Dok je u Saboru čekala da počne konferencija za medije, naš fotić ulovio je Anku Mrak Taritaš, a njezinu je kombinaciju prokomentirala urednica i modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor: 

Crno-bijele kombinacije uvijek su dobrodošle, a u ovoj maloj grupi jednostavnih tonova još su bež i tamno plava. Motivi kao što su sitni cvjetovi dinamiziraju siluetu, a ovdje su strateški raspoređeni kako bi ramena djelovala šire i donijela power-dressing efekt.

Dodala je da su ovakvi sako-kaputi čest proljetni komad, a predložila je malo kraći kroj jer ovakva dužina vizualno skraćuje cjelokupnu siluetu. 

Kraći sakoi, na primjer do pola bedra ili do ispod struka, ipak siluetu čine višom, što je izvrstan trik, kaže Prpić Znaor. Zaključila je:

Od balerinki bolje su salonke jer nogu čine dužom, odnosno naglašavaju visinu. Salonke su klasične, pašu na sve poslovne kombinacije, stoga ih je dobro imati u ormaru. Jedna su od najboljih stilskih poslovnih investicija.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".