Modna savjetnica komentira stajlinge s Ruže: Naglasak je na linije koje ističu tijelo te silueti daju mekoću i fluidnost

Najvažnija dodjela godine na ovim prostorima pravi je primjer odličnih outfita za posebna događanja - osim crvenog tepiha, za svečani su karakter večeri zaslužne i posebne kreacije
Vidi originalni članak

Od crvenih tonova do crno-bijele elegantne igre, ovogodišnja Večernjakova ruža ističe se po posebnim haljinama i kombinacijama upečatljivog stila. Naglasak je na linije koje ističu tijelo te silueti daju mekoću i fluidnost, a tu su i neki top trendovski momenti koje dame nose na svoj originalan način. Svečanost od gostiju zahtijeva posebnu pažnju pri odabiru outfita, kako bi vlastitim izričajem prigodi odali počast te ujedno naglasili vlastitu osobnost.

Martina Validžić zna da je crvena čarobna. Brineti odlično pristaje snažan ton, a silueta uronjena u rumenilo najbolji je način kako da naglasi sklad, ali i modernost jer mono-look je super ideja.

Zdenka Kovačićek jedna je od onih od kojih generacije uče o stilu. Njezin odabir je pomalo smion, radi snažne plave, ali i slojevitosti crne, koja podsjeća na uvijek zanimljivu stilsku avangardu.

Nina Badrić izgleda baš poput dive, divna haljina zatvara liniju, no čini je vrlo elegantnom i dinamičnom. Igra se dešava na rukavu, kreacija je dostojna scene, ali i svakog crvenog tepiha.

Bojana Gregorić naglašava siluetu, a pojačana ramena daju dojam moći. Ovaj praktičan stilski trik nalazi se na kreaciji minimalističkog dizajna, a rezultat je decentan i vrlo elegantan izgled, bez previše drame. Za notu glamura zaslužna je - torbica s kristalima.

Na sceni se pojavila i Vesna Pisarović u vrlo jednostavnoj, no efektnoj crnoj haljini koja je dala naglasak na siluetu. U fokusu je i otvor na struku, ovaj modni moment već neko vrijeme je u samom vrhu trendova.

Damira Gregoret drži se pravila koje često prati crveni tepih - hibrid crne i bijele daje dojam bezvremenske klasike. Bez boje, haljine ovog tipa ne mogu biti promašaj. Iako je ovo vrlo jednostavna modna formula, bijela dijagonala kroj čini dinamičnim.

Marija Miholjek i Mojmira Pastorčić znaju da su odijela prilagodljiva prigodi. Uz šljokice i saten ove ozbiljne forme postaju glamurozne i vrlo elegantne, naročito kad je sako fino strukiran, a hlače široke.

Tihana Lazović i Slavko Sobin već su postali poznati par po stilu - ovo je super primjer kako odijevanje ruši granice među spolovima te nam donosi jedan izvrstan, androgini, ali i ujedno muževno-ženstveni modni film. Odijelo je paleta stilskih elemenata, funkcionira na razne načine, može biti masculine ili feminine - dokazuje ovaj predivan modni par.

Pjevačica Nika Turković zna kako se igrati stilskim dužinama - dugačak dio kontrira kratkoj haljini, a cvijet je detalj koji crnoj daje notu romantike i mekoće.

Retro glumica Jurita Franković ikona je vintage stila. Ovaj put referenca je hibrid Audrey Hepburn, ali i Coco Chanel, jer moda je igra, a ona je poznaje nekako instinktivno.

Jednostavnost joj dobro pistaje: 'Volim nositi sve boje koje vuku na prirodno, to su najčešće neutralne boje'
Jednostavni, elegantni i baš cool: Ovaj par tako dobro nosi trendi komade, prepišite njihove ideje!
Studentica u hit boji sezone: 'Ovu kombinaciju sam odabrala da razbijem tmurno vrijeme sa bojama'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".