Modna savjetnica komentira: Milanović kravatom poslao važnu poruku, a Grabar-Kitarović napravila je dobar stilski potez

Kolinda Grabar-Kitarović za sučeljavanje na HRT-u odjenula je upečatljivo crveno odijelo, dok se Zoran Milanović pojavio u tamnoplavom odijelu i sa zanimljivim detaljem - zelenom kravatom.
Vidi originalni članak

Sinoć je održano drugo sučeljavanje između Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića, a modnu savjetnicu Dubravku Prpić Znaor zamolili smo da nam prokomentira njihova stilska izdanja. I dok je za prvo sučeljavanje na RTL-u aktualna predsjednica odabrala bijelu bluzu i lagani plavi kaputić, ovog se puta odlučila za crveno odijelo koje je u struku stegnuto remenom pa ga dodatno naglasi. Ovdje možete vidjeti kako je naša modna savjetnica prokomentirala tadašnja njihova izdanja, a evo što kaže za sinoćnje odjevne kombinacije i dodatke o kojima se i ovog puta pričalo. 

Ovo je dobro: Kolinda Grabar-Kitarović nosi crvenu koja simbolozira moć, dok Zoran Milanović ima kravatu u zelenoj boji, boji mira, započinje Prpić Znaor. 

O recikliranju odjevnih komada Grabar-Kitarović pisali smo i ranije, a recikliranje je ponovila, što Prpić Znaor smatra dobrim stilskim potezom:

Recikliranje i ponavljanje odjevnih kombinacija je dobro jer političari nisu zvijezde da moraju svaki dan imati neki novi outfit. Crvena ovdje znači - slušaj me, gledaj me, imam moć - a ta je poruka u ovoj situaciji vrlo logična. Kombinacija je jednostavna, majica je svemu dala dojam modernosti, a remen može i ne mora nositi jer je sako ionako dosta strukiran. 

Govoreći o Milanoviću, Prpić Znaor kaže kako je kod muškaraca situacija mnogo jednostavnija:

Oni samo mijenjaju odijela i kravate, no to ne znači da su imuni na greške. Ipak, ovdje je riječ o dobrom, klasičnom odijelu sa sakoom na jednostruko kopčanje u elegantnoj, dubokoj nijansi tamno plave. Kravata decentnog uzorka je u boji mira jer je zelena jedna od onih koje najviše smiruju te se koriste u situacijama kad treba smiriti tenzije. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".