Modna savjetnica: "Glasovac zna kako nositi haljinu netipičnu za sabor jer je dobro kombinira i bira dobre materijale"

Saborska je zastupnica odabrala tamnozelenu haljinu, koja je odlična zamjena za monotonu crnu.
Vidi originalni članak

Na konferenciji za medije Kluba zastupnika SDP-a održanoj u Saboru o temi "Prijedlog zakona o medicinskom postupku prekida trudnoće" govorila je i Sabina Glasovac, a za tu je prigodu odabrala tamnozelenu haljinu koju je kombinirala s klasičnim, visokim čizmama. Sabina Glasovac definitivno je jedna od najbolje odjevenih saborskih zastupnica, a to je dokazala i ovog puta, kad je njezin modni izbor prokomentirala modna urednica i savjetnica Dubravka Prpić Znaor

Prpić Znaor je rekla da fluidne haljine mogu biti sklizak teren u poslovnoj garderobi, no Glasovac zna kako je nositi jer je odabrala dobru varijantu i dobar styling:

Materijal dobro pada pa haljina ne djeluje casual. Tamnozelena je još jedan dobar faktor u ovoj priči, poslovna je i dosta stroga, a opet nije monotona crna. Ogrlica podiže kombinaciji, a jednako dobar odabir bio bi i tanji, diskretniji nakit.

Modno nepogrešiva Sabina Glasovac: Od nje bi mogle učiti baš sve saborske zastupnice!

Kad je riječ o odabiru haljina u političkim prigodama, Prpić Znaor rekla je da trebaju biti jednostavne, skladne i nenametljive jer su na taj način dostojne poslovnog okruženja te ulijevaju povjerenje i dozu ozbiljnosti. 

Ostatak odličnih odjevnih kombinacije Sabine Glasovac možete pogledati u galeriji:

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Marko Prpić/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: Goran Čižmešija

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".