Modna prognoza

Svakog tjedna donosimo vam modnu prognozu koja vam savjetuje što obući u nadolazećem tjednu!
Vidi originalni članak

Ovog tjedna vrijeme nam donosi temperature sličnije rujnu pa, bar na trenutak, možemo zaboraviti na duge kapute i šalove. Iskoristite zrake sunca i odjenite laganiju odjeću i modne dodatke. Dani idealni su za isprobavanje jesenskog trenda koji je preplavio high street dućane - riječ je o tankom šalu. Mnogi će ga pronaći skrivenog u ormaru jer je ovaj šal 90-ih godina bio hit a sada se vraća na velika vrata. Volimo ga uz ležerno raskopčane košulje kao i haljine V izreza a ako se odlučite kombinirati ga s trapez hlačama stil 90ih bit će potpun.

Vesele lagane majice dugih rukava također su savršen izbor za sljedeći tjedan. Majice sa zanimljivim printom volimo na kratke kožne suknje ili jednostavne skinny traperice a zanimljive poruke i neobičan print na njima dat će ovoj jednostavnoj kombinaciji dozu osobnog stila.

Iako bi nas sunce trebalo grijati većinom sljedećeg tjedna slojevito oblačenje siguran je odabir. Obucite majicu ispod ljetne haljine ili pak košulju ispod lagane veste i bit ćete spremni za sve potencijalne promjene temperature. Zaokružite cijeli stajling zanimljivom torbicom koja će se s ovim pomalo školskim stilom sjajno složiti.

Ako ih još niste spremili na dno ormara crop topove i lagane haljinice nosite uz debele duge veste ili lagane balonere koje će vas grijati kad temperatura padne. Visoke čizme ovog tjedna zamijenite dokoljenkama i spremni ste za sunčane jesenske dane.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".